Sunday, 19 February 2012

Jom PING sana sini ..terbaiklah!!


SUNYI, SEPI, MEMBOSANKAN....why?why?why?
ini bukan iklan cari jodoh..
street to the point..
hari ni JK nk kongsi kat korang ,wlupun rata2nya dah tahu tp JK tetap nak bagi 
tahu jugak...
korang tahu ape itu ping blog??Ape? x tahu....
Jd sila amek perhatian Tujuan ping ni supaya entri korang boleh berada kat SERP (Search engine result page). Yang macam Yahoo search tu..Yang jadi rebutan blogger-blogger entri keluar kat page pertama SERP,ping untuk dapatkan trafik,n yang paling senang nak faham, ping ni bg semua blogger2 tahu tentang blog anda..  
jadi JK pasti blogger2 di luar sane tu mesti ade akaun facebook masing2 kn..
jd JK sarankan korang PING BLOG di facebook2 yang JK sertakan kat bwh ni yer..
JK dah buat ..alhamdulillah ,baru beberapa hari blog JK aktif, JK dah ade ramai 
jgk followers..
jd silalh lawati page2 dibawah ini..dan nikmati sendiri kenikmatan berblogging..
selagi anda berusaha..blog anda x terkubur macam tu jer..




KALAU SUKE,BCALAH LAGI DAN LIKE,MEKASEH

2 comments:

  1. ingatkan UTM bloggers,rupanya UITM bloggers..hoho
    btw,nice entry. :)

    ReplyDelete

Ini blog JIWAKRITIKAL. Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa. Jika suka sila credit ke JIWAKRITIKAL